Ellice world

Ellice world

Indigó gyermekek fő jellemzői

2017. november 15. - Ellice

spritual-beings-of-light.jpg

Egészen kicsi korom óta számomra teljesen természetes dolog, hogy látok, tapasztalok olyan dolgokat, amiket a legtöbb ember alig, vagy semennyire sem. Sokáig úgy voltam vele, hogyha én látom, akkor mindenki más is. Eleinte beszéltem ezekről, de ahogy nőttem, egyre kevésbé. Nagyon kevés emberrel osztom meg az ilyen természetfeletti témában való tapasztalataimat. Sok ember földhöz ragadt, 1000%-ban és csak abban hisznek, amit kézzel meg tudnak fogni, minden mást elutasítanak, tagadnak. Ettől függetlenül az életük része, csak épp nem értik, nem akarják érteni, mi miért történik meg Velük. Számomra megszokottak az entitások ( elementálok, gondolati lények stb..), szellemek , megérzések, teremtés, előző életbeli emlékek, telepátia, angyalokkal való kapcsolat. Egy időben a telekinézis is ment, leginkább gyerekként, de túl sok energiát vesz el, így ezzel már jó ideje nem " játszom". Jó pár évvel ezelőtt elég negatív tapasztalataim voltak szellemekkel, egyszerre néggyel is osztoznom kellett az albérletemen, aztán sajnos a saját testemen is egy rövid ideig. Úgy gondolták, még élni akarnak, ezért megszálltak. Azt az érzést senkinek sem kívánom, hogy megtapasztalja. Későbbiekben leírom ezt is, mi hogyan történt. Szóval akkoriban meséltem "furcsa" dolgokról a szomszédomnak, hogy hát totál egyértelmű, hogy együtt élek néhány lélekkel. Egy ideig hallgatta, amit mesélek, aztán rám nézett és azt kérdezte:

" - Te indigó vagy?" - nézett rám

 - Indigó? - lepődtem meg, előtte sose hallottam erről

 - Igen. - folytatta - Fénygyermek...

Aztán beszélgettünk erről, utána is néztem, konkrétan mi és ki is vagyok én. Harmadik generációs indigó vagyok, az eddigi "legerősebb" , legnyitottabb a generációk között. Nem sok indigót ismerek, négyet összesen. Hasonló problémákkal is küzdünk meg, az élet nem túl egyszerű és könnyű, de ez a feladat. Ez az egész életnek nevezett játék semmi más, csak egy nagy játszótérre lerakott vicc. Elkezdjük, majd befejezzük valamikor, haza megyünk ( mások mennyországnak hívják ) , találkozunk már ott lévő szeretteinkkel, elszámolunk az "Öreggel" , megnézzük mit tettünk és nem tettünk meg idelent, karma elemzés, bonyolítás. Várakozunk, elvagyunk, beszélgetünk a következő játékunk terveiről, mit szeretnénk csinálni, hova szeretnénk születni, milyenek legyünk, milyen körülményeink legyenek idelent, kikkel találkozzunk újra, és hogyan is alakítjuk a karmánkat, akár a sajátunkat, akár valakivel meglévő közöset, ha most nem dolgozzuk le. Azt hiszem, nekem bőven marad a következőkre pár közös ügy, de majd bonyolultabban persze,mint most. Ezt azért játsszuk már pár élet óta, csak megjegyzem halkan.

Indigókra visszatérve, néhány jellemzőt írnék "rólunk"

Az indigók főbb tulajdonságai :

"Gyengeségeik"  :

- totálisan érzékeny és nyitott a külső befolyásokra

- leginkább magának való

- szinte lehetetlen őt vezetni és nevelni

 -  állandóan úgy érzi, nem értik meg és nem ismerik el

 - hiperaktív és dekoncentrált

 - hajlamos idealizálni más embereket vagy helyzeteket

 - álmodozó, saját világába menekül a valóság elől 

- hihetetlen nagy szabadságvágya  és igazság érzete van

 

 

Az erősségei :

- teljes jogú családtag szeretne lenni, mindenáron

- mindenkivel törődik, akit akár teljesen, vagy csak felszínesen ismer, még ismeretlenekkel is

- a természetben érzi magát igazán otthon

- lojális az emberekkel, leginkább családi kapcsolataiban elsősorban

- Állandó késztetést érez a tudásra, szinte szomjazik rá, hogy mindig újat és újat tanuljon

- nagyon jó gyógyító hatása van a közelében lévő emberekre. Lelki szinten garantáltan

- Ismerőssel és ismeretlenekkel is azonnal nyitottá válik, úgy érzi, nincs veszíteni valója

- Azonnal mindenkit a bizalmába fogad

- Nagyon jó felismerő tehetsége van és ösztönösen tudja/ érzi kiben bízhat meg és kitől kell távol tartania magát

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elliceworld.blog.hu/api/trackback/id/tr3813277849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása